Zoek

Kerstmarkten in Dendermonde

Dendermonde – Zaterdag 8 december organiseert het Feestcomité Fr. Van Schoorstraat zijn tweede kerstmarkt op het kerkplein in Sint-Gillis. Het evenement start om 16 uur. De toegang is gratis. Er worden verschillende drank- en eetstanden opgesteld én de kerstman komt op bezoek. Op het kerkplein in Lutterzele vindt in samenwerking met alle lokale verenigingen op zaterdag 15 december van 15 tot 21 uur een kersthappening plaats. De toegang is ook gratis.

In Schoonaarde vindt eveneens op zaterdag 15 december een gezellige kerstmarkt plaats. Op het kerkplein kan je van 17 tot 24 uur terecht voor hapjes, drankje, randanimatie voor de kinderen en een tombolawedstrijd. Iedere bezoeker krijgt bovendien een gratis consumptie aangeboden door het Feestcomité Schoonaarde. Zondag 16 december wordt het stadscentrum ondergedompeld in een warme kerstsfeer. De jaarlijkse kerstmarkt vindt plaats vanaf 14 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie