Kerstmarkten in Dendermonde

Dendermonde – Zaterdag 8 december organiseert het Feestcomité Fr. Van Schoorstraat zijn tweede kerstmarkt op het kerkplein in Sint-Gillis. Het evenement start om 16 uur. De toegang is gratis. Er worden verschillende drank- en eetstanden opgesteld én de kerstman komt op bezoek. Op het kerkplein in Lutterzele vindt in samenwerking met alle lokale verenigingen op zaterdag 15 december van 15 tot 21 uur een kersthappening plaats. De toegang is ook gratis.

In Schoonaarde vindt eveneens op zaterdag 15 december een gezellige kerstmarkt plaats. Op het kerkplein kan je van 17 tot 24 uur terecht voor hapjes, drankje, randanimatie voor de kinderen en een tombolawedstrijd. Iedere bezoeker krijgt bovendien een gratis consumptie aangeboden door het Feestcomité Schoonaarde. Zondag 16 december wordt het stadscentrum ondergedompeld in een warme kerstsfeer. De jaarlijkse kerstmarkt vindt plaats vanaf 14 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord