Zoeken

Astrid vertelt over haar verblijf in Tanzania

Schoonaarde – Astrid Vertongen trok begin dit jaar voor haar studies naar Tanzania. Ze gaf er HIV-preventie op middelbare scholen en werkte in een kleuterklas en een weeshuis. Gedurende haar verblijf leerde ze de cultuur en lokale leefgewoontes beter kennen. Bovendien maakte ze tijd vrij om het land te verkennen. Zo ging ze bijvoorbeeld op safari en reisde ze af naar het eiland Zanzibar.

Op vrijdag 7 december om 20 uur brengt Astrid op uitnodiging van KWB Schoonaarde haar verhaal. “Ze wil ons een idee geven over hoe je kan reizen naar Tanzania en misschien ook enkele vooroordelen uit de wereld helpen… Maar ook voor wie geen plannen heeft om in die richting op reis te gaan, zal het gegarandeerd een boeiende avond worden”, laten de initiatiefnemers weten.

Mis deze unieke kans niet om het reisverhaal van iemand van eigen bodem te horen. Afspraak op vrijdag 7 december om 20 uur in de parochiezaal, Moleneinde 1. Inschrijven is niet nodig en de inkom is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie