GymMax Jazz Dance schenkt 5.257euro aan het goede doel

Dendermonde – GymMax Jazz Dance Dendermonde organiseerde op zaterdag 20 oktober een wervelend dans-, muziek- en zangevenement in de Sint-Egidiuskerk in Sint Gillis. Het unieke event kende een enorm succes en de opbrengst, 5257 euro, gaat integraal naar de Borstkliniek Dendermonde.

Danny Verneirt, choreografe van GymMax Jazz Dance, licht toe: “Door dit evenement te organiseren, wou ik mijn artistiek steentje bijdragen aan het goede doel. De onbaatzuchtige deelname van de verschillende verenigingen, dansers, koor en muzikanten, en het talrijk aanwezige publiek, zijn het bewijs dat dit bij ieder van ons leeft.”

Dr. Jan Decloedt, coördinator van de borstkliniek, is blij met de steun: “Dankzij de steun van Gymmax Dendermonde kunnen we als Borstkliniek Dendermonde blijven investeren in het oncorevalidatie project Herstel & Balans, waarbij patiënten na een zware behandeling opnieuw gaan sporten.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie