Gemeenteraad komt twee keer samen deze maand

Dendermonde – De gemeenteraad vergadert deze maand twee keer, namelijk op 12 en 19 december. Op 12 december komt onder meer de restauratie van de lakenhal, belfort en toeristisch onthaal in het kader van het project ‘100 jaar Groote Oorlog’ aan bod. Men zal de goedkeuring van het restauratiedossier en de gunningsvoorwaarden bespreken. Op 19 december staat de begroting en de stadsdotatie voor het cultuurcentrum Belgica en het OCMW Dendermonde op het programma. De vergaderingen van de gemeenteraad vinden plaats in het stadhuis aan de Grote Markt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie