Gemeenteraad komt twee keer samen deze maand

Dendermonde – De gemeenteraad vergadert deze maand twee keer, namelijk op 12 en 19 december. Op 12 december komt onder meer de restauratie van de lakenhal, belfort en toeristisch onthaal in het kader van het project ‘100 jaar Groote Oorlog’ aan bod. Men zal de goedkeuring van het restauratiedossier en de gunningsvoorwaarden bespreken. Op 19 december staat de begroting en de stadsdotatie voor het cultuurcentrum Belgica en het OCMW Dendermonde op het programma. De vergaderingen van de gemeenteraad vinden plaats in het stadhuis aan de Grote Markt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord