NEOS nodigt alle 60 plussers uit

Dendermonde – Neos, het netwerk van ondernemende senioren, is een vriendenkring van senioren, koppels, mannen en vrouwen die nog plezier en inhoud willen geven aan hun leven. Op vrijdag 14 december nodigt Neos alle 60-plussers uit om kennis te maken met zijn werking én tegelijk een boeiende voordracht over ‘De Dendermondse Schildersschool’ bij te wonen. “We sluiten de namiddag af bij het nuttigen van een boterham met Superanoham en genieten van een Vicaris trippel of iets anders”, vertelt voorzitter Etienne Moernaut. Afspraak op 14 december om 15 uur in Hof ter Velden in Baasrode. De deelnameprijs bedraagt 10 euro per persoon. Meer informatie: moernaute@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie