NEOS nodigt alle 60 plussers uit

Dendermonde – Neos, het netwerk van ondernemende senioren, is een vriendenkring van senioren, koppels, mannen en vrouwen die nog plezier en inhoud willen geven aan hun leven. Op vrijdag 14 december nodigt Neos alle 60-plussers uit om kennis te maken met zijn werking én tegelijk een boeiende voordracht over ‘De Dendermondse Schildersschool’ bij te wonen. “We sluiten de namiddag af bij het nuttigen van een boterham met Superanoham en genieten van een Vicaris trippel of iets anders”, vertelt voorzitter Etienne Moernaut. Afspraak op 14 december om 15 uur in Hof ter Velden in Baasrode. De deelnameprijs bedraagt 10 euro per persoon. Meer informatie: moernaute@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord