Search

JONG CD&V steunt Meneer Konijn

Dendermonde – JONGCD&V Dendermonde biedt elk jaar op de kerstmarkt heerlijke suikerwafels aan. “Dit is voor ons een manier om de Dendermondenaren een prettig eindejaar te wensen. Dit jaar willen we echter in het kader van de actie van Q-Music de winst integraal schenken aan de vzw Kindergeluk die zich inzet voor kansarme kinderen in ons eigen land. We zijn blij dat we op deze manier iets kunnen terugdoen voor kansarme kinderen in eigen land. Er is veel aandacht voor armoede in de ontwikkelingslanden, zodat we vaak vergeten dat er ook in België veel kinderen in armoede leven”, aldus Ken Van Weyenberg, voorzitter JONG CD&V Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie