Basisschool Echo richt kerstmarkt in

Oudegem – De gemeentelijke basisschool Echo organiseert op vrijdag 21 december voor de derde maal een kerstmarkt en tentoonstelling met werkjes van de leerlingen. De Kerstman verwelkomt groot en klein van 18 tot 21 uur. Op de speelplaats worden kraampjes opgesteld met hapjes en drankjes, knutselwerk van de leerlingen rond het thema Kerstmis, kerstkaarten enzovoort. Tekeningen en knutselwerken van de kleuters en de kinderen van de lagere school worden tentoongesteld. Deze werkjes werden in de loop van het eerste trimester gemaakt. Voor de kinderen worden tekenfilmpjes voorzien. De basisschool bevindt zich in de Ouburg 25 in Oudegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord