Folkband Fluxus op 22 december in Belgica

Dendermonde – Al enkele jaren organiseren het festival M’Eire Morough en cultuurcentrum Belgica ‘Wintervolk’. Dit jaar komen op vrijdag 21 december Jelle Cleymans en Lieven Tavernier op het podium.

Op zaterdag treden Tref en Fluxus op. “Jawel, deze folkgroep die enkele jaren terug het licht uitdeed heeft een aantal nieuwe optredens gepland, waaronder één tijdens Wintervolk”, vertelt Stijn Moonen van M’Eire Morough. “Wie heimwee heeft naar deze topfolkformatie weet dus waar naartoe volgende week. Zoals ieder jaar speelt er ook een groep met Dendermondse roots in het Theatercafé als afsluiter van Wintervolk. Dit jaar is dat – niet voor het eerst – Sjoekroedt, wat garant staat voor een avond lang ambiance. De toegang tot het Theatercafé is overigens gratis.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord