Zoek

Stratenloop bovenaan lijstje met goede voornemens

Dendermonde – Misschien staat op jouw lijstje met goede voornemens voor volgend jaar ook de stratenloop ‘Dwars door Dendermonde’. Als voorbereiding op deze loopwedstrijd op 24 maart organiseren de stad en atletiekclub AC Denderland een cursus ‘lopen voor beginners en gevorderden’. In 10 weken loop je van 0 naar 5 of naar 10 kilometer zodat je probleemloos aan ‘Dwars door Dendermonde’ kan deelnemen.

Je kan deelnemen tegen een absoluut gunsttarief van 25 euro (5 kilometer) of 28 euro (10 kilometer) inclusief het inschrijvingsgeld voor ‘Dwars door Dendermonde’. Dit bedrag omvat 10 weken begeleiding met een gemiddelde van drie lessen per week, verzekering en douchegelegenheid.

Meer informatie en inschrijvingen: maandag 7 januari om 19.30 uur in de vergaderzaal naast de cafetaria van het sportcomplex Sint Gillis. De lessen starten op dinsdag 15 januari.

Meer informatie 0495 54 12 87.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie