Nieuwjaarsreceptie op 6 januari

Lebbeke – Het gemeentebestuur en de gemeentelijke raad voor cultuurbeleid organiseert op zondag 6 januari om 11 uur op de Grote Plaats in Lebbeke een grote nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners. De aanwezigen wordt hartverwarmende glühwein, jenever of chocomelk aangeboden. De inwoners van de deelgemeenten worden opgepikt op de volgende plaatsen: Wieze-pastorij om 10 uur, Denderbelle-kerk om 10.15 uur, Heizijde-kerk om 10.40 uur en Minnestraat-kerk om 10.50 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord