Gunther Buggenhout zetelt in politieraad

Lebbeke – Lebbekenaar Gunther Buggenhout (Vlaams Belang) kreeg de voorbije week tijdens de installatie van de nieuwe gemeenteraad genoeg stemmen om de volgende zes jaar deel uit te maken van de politieraad. Om verkozen te geraken, kreeg het Lebbeekse gemeenteraadslid de steun van andere (oppositie)partijen. Omdat de stemming geheim is, kan niet met zekerheid worden gezegd wie Gunther Buggenhout de nodige stemmen bezorgde. De meerderheid vindt dat het cordon sanitaire rond het Vlaams Belang hiermee werd doorbroken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord