Han Solo op 16 februari

Lebbeke – Lebbeke Bruist nodigt op zaterdag 16 februari om 19 uur in zaal Ons Huis stand-up comedian Han Solo uit. William Boeva zit in het voorprogramma. Han Solo, in het echte leven Han Coucke, is een Vlaams acteur en komiek. Hij is onder meer bekend als Stef uit de VTM-reeks De Kotmadam. Samen met Frank Van Erum vormt hij het cabaretduo Gino Sancti. Han Coucke is ook actief als regisseur en coach van verschillende cabaretiers, zoals Ter Bescherming van de Jeugd, Bart Vanneste en Neveneffecten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord