Prinses Heidi leidt het carnaval in Wieze

Wieze – De carnavalisten van Wieze en omgeving verzamelden op zaterdag 5 januari in de Oktoberhallen om hun nieuwe prinscarnaval te kiezen. Heidi Van Damme en Gino Peirlinck brachten elk een prachtige show. Heidi Van Damme kreeg uiteindelijk de meeste stemmen achter haar naam. Dit betekent dat het carnaval in Wieze na lange tijd opnieuw wordt geleid door een Prinsescarnaval. Het carnavalweekend in Wieze vindt plaats op 23 en 24 februari.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord