Zoek

Sp.a Dendermonde klinkt op 2013

Dendermonde – Ook sp.a Dendermonde heft het glas op het nieuwe jaar. Op zaterdag 19 januari om 19 uur nodigen de socialisten alle Dendermondse progressieven uit in Den Ommeganck op de Grote Markt.

“Met de start van het nieuwe jaar start ook een nieuwe bestuursperiode. Eerder deze maand legden Niels Tas en Carine Verhelst hun eed af als schepen. Bart Van Malderen en Dina Verhavert nemen plaats in de gemeenteraad namens sp.a. Gino Bertin en Dina Verhavert zullen onze partij vertegenwoordigen in de OCMW-raad. Daarmee zijn wij klaar om onze stad opnieuw zes jaar te besturen”, laat voorzitter Luc Van Gasse weten.

Sp.a Dendermonde nodigt iedereen uit op zijn nieuwjaarsreceptie. “Wij behouden onze ambitie om alle progressieven in Dendermonde te verenigen. De start van een nieuw jaar en een nieuwe legislatuur is daar een zeer goed moment voor want het is duidelijk dat er veel werk op de plank ligt”, aldus secretaris Tom Bogman.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie