Zoek

Sneeuw houdt afvalophalers niet tegen

Ophaling restafval in Schoonaarde

Dendermonde – Ondanks de kou en de sneeuw werd vandaag het huishoudelijk afval grotendeels opgehaald.

“Dankzij de inzet van de strooidiensten waren de wegen in het Verko-werkingsgebied vanochtend tamelijk goed berijdbaar en beslisten we om de geplande ophaalrondes grotendeels uit te voeren zoals voorzien”, meldt Anika Buyst, de communicatieverantwoordelijke van DDS en Verko.

“In de meeste straten konden we onze diensten zoals gepland uitvoeren, hetzij hier en daar met een beetje vertraging. In een zeer beperkt aantal straten (vooral smalle wegen) zorgde de sneeuwval echter voor een moeilijke bereikbaarheid. Omwille van de veiligheid van onze medewerkers en die van andere weggebruikers konden we de bewoners uit die straten vandaag jammer genoeg niet bedienen. Dit was onder andere het geval in Oud Klooster in Dendermonde.”

Verko verzoekt alle inwoners van het werkingsgebied om conform het politiereglement de niet-opgehaalde fracties opnieuw binnen te nemen en dus niet aan de straat te laten staan. Wie toch nog vragen heeft, kan telefonisch terecht bij de ombudsdienst van Verko op het gratis nummer 0800 92 992.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie