Miriam Van Hee leest op 31 januari uit eigen werk

Dendermonde – Het is eind januari opnieuw Gedichtendag. “Ook wij zorgen voor enkele poëtische momenten. Miriam Van Hee komt tijdens het lunchuur op donderdag 31 januari tussen 12.15 en 13.30 uur in de bib voorlezen uit eigen werk”, meldt cultuurcentrum Belgica. “Zij behoort ze tot de meest geliefde dichters van Nederland en Vlaanderen, en is meermaal bekroond met prijzen voor haar werk, waaronder de driejaarlijkse Cultuurprijs voor Poëzie van de Vlaamse Gemeenschap en de Herman De Coninckprijs (zowel van de vakjury als de publieksjury) voor haar bundel Buitenland (2007).”

Inschrijvingen is nodig. Meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord