Perskring op zoek naar kandidaten Persprijzen 2012

Dendermonde – De Dendermondse Perskring wil ook voor 2012 persprijzen toekennen. Zowel voor de sociaal-culturele sector als voor de sport zoekt de vereniging van lokale persmedewerkers in de werkingsgemeenten Dendermonde, Buggenhout en Lebbeke naar kandidaten.

“Via de persprijzen wil de Perskring stille werkers in het daglicht plaatsen, iemand belonen die zich in het voorbije jaar bijzonder verdienstelijk maakte voor de gemeenschap of prestaties leverde die een regionale, nationale of internationale weerklank vonden. Zowel verenigingen en organisaties als individuen komen in aanmerking”, aldus voorzitter Hugo Aerts.

Je kan kandidaten met bijhorende motivatie tot en met vrijdag 22 februari insturen. Stuur een e-mail naar hugo.aerts@scarlet.be. De persprijzen worden op zondag 14 april tijdens een academische zitting in het stadhuis uitgereikt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord