Verkiezing Jeugdprins aan derde editie toe

Dendermonde – Het carnavalcomité Dendermonde startte twee jaar geleden opnieuw met de verkiezing van een jeugdprins en –prinses. “We hebben de verkiezing van een jeugdprins en -prinses terug op gestart en we kunnen van een succes spreken. Dankzij de inzet van verschillende leden van het comité, prinsen en vrijwilligers is dit een evenement dat kan groeien”, aldus het comité.

Dit jaar vindt de verkiezing plaats op zondag 3 februari om 13 uur in zaal Boonwijt in de Boonwijk. Een jury beoordeelt de kandidaten en zal op het einde van de namiddag bekend maken wie van de jeugd mag meerijden in de cavalcade van Dendermonde. Inschrijven voor deelname aan de verkiezing kan tussen 13 en 14 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord