Huize Geertrui maakt kans op Horeca Award

Baasrode – Huize Geertrui werd genomineerd voor de ‘Award voor de meest Fiets- en Kindvriendelijke Horecazaak’ van Vlaanderen

“De Horeca Awards-deelnemers worden niet gekozen om hun mooi uitstalraam maar wel omwille van zijn/haar harde inzet , motivatie, klantvriendelijkheid, gastvrijheid, netheid, onthaal, service en management aan de klant”, aldus de organisatoren van de Horeca Awards. Op maandag 28 januari worden in Genk de winnaars bekendgemaakt. De nominatie is een opsteker voor zaakvoerder Luc Van Haute die pas anderhalf jaar actief is in Huize Geertrui.

Lees op Lekker Dendermonde meer culinair nieuws.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord