Wafelenbak voor afgebrande huizen groot succes.

Op zaterdag 19 Januari hield de ‘solidariteit jasmijnenlaan’ een wafelenbak ten voordele van de huizen die in december vorig jaar afgebrand waren. De wafelenbak ging door in de Zonnebloem in Sint-Gillis en was een groot succes.

Al van 9 uur ’s morgens begonnen ze met het bakken van wafels. De wafelenbak kwam tot stand door het OCMW, het Dendermondse stadsbestuur, de parochie en het handelscentrum van Sint-Gillis. Er waren zowat vijftig vrijwilligers aanwezig en de wafels werden gebakken met 11 wafelijzers. Tot 21:00 ’s avonds waren alle vrijwilligers aan het werk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers. En dat is ze ook zeker gelukt. De omzet van de wafelenbak was in totaal ongeveer 6.000 euro. Het is niet het eerste initiatief dat ze nemen voor de slachtoffers van de woningbrand. Nog tot 28 februari kan je giften storten voor de slachtoffers van de jasmijnenlaan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord