Search

Wim Henkens nieuwe voorzitter CD&V Lebbeke

Wim Henkens

De Lebbeekse CD&V-ploeg tijdens de nieuwjaarsreceptie, met in het midden gastspreker burgemeester Piet Buyse.

Lebbeke – Wim Henkens werd afgelopen zondag verkozen als nieuwe voorzitter van CD&V Lebbeke. “Met 93% van de stemmen krijgt hij vertrouwen van de CD&V-leden om de partij de komende drie jaar te leiden. Wim neemt de fakkel over van uittredend voorzitter Bruno Leeuws. CD&V Lebbeke maakt terug deel uit van het bestuurscollege en dit vormt voor de kersverse voorzitter een enorme uitdaging”, meldt de partijafdeling.

In zijn eerste nieuwjaarsspeech zei de nieuwe voorzitter: “En wat het bestuur betreft komt het accent dit jaar en de komende jaren te liggen op ‘SAMEN’. Samen denken over keuzes en uitdagingen. Samen elkaar versterken en de ruimte geven. Samen Lebbeke nog mooier en beter maken. Samen ook complimenten geven en waardering geven; het werkt echt”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie