Buggenhout Beukt pakt uit met Guido Belcanto en Les Truttes

Buggenhout – De affiche van het zomerfestival Avalon Buggenhout Beukt krijgt stilaan vorm. Vrijdagavond 16 augustus treedt Guido Belcanto op. De unieke ‘rock ’n roll chansonnier’, annex kleinkunstenaar, met de loepzuivere stem was recent met An Pierlé nog succesrijk met de hit ‘Toverdrank’. Maar ook met nummers als ‘Op Het Zeildoek van de Botsauto’s’ en ‘Vlammetjes’ gooide de Vlaamse bard hoge ogen.

Les Truttes maken op zaterdag 17 augustus hun opwachting achter De Pit. De unieke covergroep maakte twee jaar geleden indruk op Avalon Buggenhout Beukt. Komende zomer zakken ze naar Buggenhout af met een totaal vernieuwde show, die nog indrukwekkender is als deze van 2011.

“Avalon Buggenhout Beukt is aan haar negende editie toe en belooft nu al een zinderende jubileumeditie in 2014. Terwijl het festivallandschap helaas verschraalt, met dit jaar het verdwijnen van Popwijk en M’Eire Morough, gaan de organisatoren van ABB onvermoeibaar door”, aldus woordvoerder Patrick De Cock.

De opbrengst van het evenement is bestemd voor woonvoorziening Avalon vzw in Buggenhout-Opstal.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord