Grembergenaar speelt theaterstuk van Arne Sierens

Pieter Depouillon uit Dendermonde Grembergen/Gent – Grembergenaar Pieter Depouillon speelt met de Gentse rederijkerskramer Mamathé in maart ‘Trouwfeesten en processen’. Het theaterstuk werd geschreven door Arne Sierens en geregisseerd door Kristof Francis.

Theater Mamathé is gegroeid uit de Aloude Rederijkerskamer Mariën Theeren, dat in 1476 werd opgericht. Tot 2007 had het gezelschap zijn vaste stek in het vroegere woonhuis van Prof. Dr. Guislain in Gent. De laatste jaren speelt de groep in Theater Tinnenpot en af en toe eens op locatie. Elk jaar brengt men 2 tot 3 toneelstukken van een wisselend genre: van klassiek tot modern, voor jong en minder jong..

De voorstellingen van ‘Trouwfeesten en processen’ vinden plaats op 15, 16, 22, 23 maart om 20 uur en 17 maart om 15 uur in zaal Tinnenpot. Op het podium komen Dennis Vandevijver, Katrijn Dekoninck, Kenny De Maertelaere, Kristof Francis, Lien Olaerts, Pieter Depouillon en Bart Verleyen.

Meer informatie: reserveren@mamathe.be of 09 227 95 20.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. In het stuk van Arne Sierens “Trouwfeesten en processen” spelen twee Grembergenaars mee, Lien Olaerts is een echte Grembergse en ook Lid van De Leeuwerckenaers van Dendermonde

Geef een antwoord