Ook jeugdig Baasrode in de ban van het carnaval

Baasrode kiest jeugdprins en jeugdprinses

Baasrode – Over minder dan twee weken is het zover en viert Baasrode carnaval. Naast de Orde van de Palingboer leveren ook de vrijwilligers van de Orde van de Aaltjes een belangrijke bijdrage aan het Baasroodse carnaval. Sinds 2005 kiest de orde een jeugdprins en -prinses en een miniprins en -prinses.

Op zondag 27 januari mochten na een spannende strijd zelfs vijf gelukkigen op het podium om hun carnavalslint in ontvangst te nemen. De jeugdprinses 2013 is Chinouck De Raes, die hand in hand mag vieren met haar broer, Milan De Raes, de nieuwe jeugdprins 2013. Het miniprinsenpaar voor 2013 werd Silke Pauwels en Ibe Laureys. En omdat Vasko Staljanssens vorig jaar voor de derde keer verkozen werd tot jeugdprins, werd hij dit jaar gekroond tot jeugdkeizer 2013.

De bijna 50 aanwezige deelnemde kinderen kregen van een paar honderd supporters een daverend applaus voor hun prestatie en tal van leuke geschenkjes, fruit en zoetigheden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord