Zoeken

Jonggelovigen samen in Dendermonde

Dendermonde – Het afgelopen weekend bracht Jokri Dendermonde meer dan zestig jonggelovigen uit het hele bisdom samen voor een familieweekend. “Dit initiatief is uniek en wordt voor het eerst georganiseerd. Dendermonde is de eerste gaststad”, aldus hoofdbegeleider Wouter Rogiers. “Het idee ontstond bij de interdiocesane jeugddienst van het bisdom Gent. Bedoeling was om ter gelegenheid van het feest van Maria Lichtmis, waar de opdracht van de Heer in de tempel wordt herdacht, zoveel mogelijk jonggelovigen samen te brengen. Hier en daar werd een pannenkoekenfestijn georganiseerd, maar in Dendermonde vond het hoogtepunt plaats.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie