Jonggelovigen samen in Dendermonde

Dendermonde – Het afgelopen weekend bracht Jokri Dendermonde meer dan zestig jonggelovigen uit het hele bisdom samen voor een familieweekend. “Dit initiatief is uniek en wordt voor het eerst georganiseerd. Dendermonde is de eerste gaststad”, aldus hoofdbegeleider Wouter Rogiers. “Het idee ontstond bij de interdiocesane jeugddienst van het bisdom Gent. Bedoeling was om ter gelegenheid van het feest van Maria Lichtmis, waar de opdracht van de Heer in de tempel wordt herdacht, zoveel mogelijk jonggelovigen samen te brengen. Hier en daar werd een pannenkoekenfestijn georganiseerd, maar in Dendermonde vond het hoogtepunt plaats.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord