Badmintontornooi brengt opnieuw topspelers naar Dendermonde

Oudegem – De Ros Beiaard Badminton Cup is op 29, 30 en 31 maart aan zijn zesde editie toe. “We verwachten, zoals vorige jaren, een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand deelnemersveld. We rekenen op meer dan 400 deelnemers”, aldus toernooidirecteur Gert Piqueur.


“Ook dit jaar rekenen we op een grote afvaardiging uit Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Engeland. Dat maakt het voor iedereen een leuk, uitdagend en inspannend badmintonweekend”, voegt Cedric Cooreman, voorzitter van BC Oudegem, toe.

“We leggen 100 deelnemers te slapen in de Abdijschool, die we speciaal voor dit doel hebben afgehuurd. Andere deelnemers die wensen deel te nemen, maar geen plaats meer vinden in de Abdijschool, helpen we graag op weg bij het vinden van geschikte accommodatie in Dendermonde of de omliggende steden en gemeenten. Op deze manier zetten we ook onze stad in ‘the picture’. We zorgen er voor dat onze deelnemers een leuk weekend kunnen doorbrengen in onze historische binnenstad.

De wedstrijden vinden plaats in het sportcomplex in Sint-Gillis. De toegang is gratis.

Meer info: www.rosbeiaardbadmintoncup.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord