Elita quiz op 8 maart

Lebbeke – Handbalclub Elita organiseert op 8 maart om 19.30 uur in cultureel centrum De Biekorf zijn jaarlijkse quiz. Het wordt een jubileumuitgave want de quiz is aan zijn tiende editie toe. “Zoals u weet staat deze quiz vooral open voor zogenaamde gelegenheidsquizzers met vragen in het bereik van jan en alleman”, aldus secretaris Peter Vanden Hove.

De quiz bestaat uit 6 reeksen van 10 vragen eindigend met een ‘lange’ vraag. In totaal kunnen een zestigtal ploegen deelnemen. Elk team telt maximum vijf deelnemers. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per ploeg.

Meer informatie: 0495 25 36 04 of info@elita.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord