Search

Je bent wild en je jongt wat!

Dendermonde – Als je tussen 14 en 16 jaar bent en heb je interesse in mode of film en fotografie, dan kan je vanaf 19 februari en dat tien dinsdagen lang deelnemen aan het traject Modeatelier of Filmlab.

Je kan om de twee weken op pad met een ontwerper, Soner Cetin, in het Modeatelier. Je leert er verschillende stijlen, materialen en technieken. Organisatie Villa Basta neemt je op sleeptouw in het filmlab. Maak kennis met verschillende filmgenres, monteren en fotograferen.

Beide trajecten trakteren je ook op een uitstapje dat je helemaal onderdompelt in de wereld van film/fotografie en mode. Dit gratis initiatief past in de prioriteit jongerencultuur van het jeugdbeleidsplan en wordt samen georganiseerd met cultuurcentrum Belgica.

Inschrijven kan tot 12 februari via jeugddienst, tel. 052-21 20 93 of jeugddienst@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie