Search

Wellicht in mei opnieuw doorgaand autoverkeer in Franz Courtensstraat

Dendermonde – Op dit ogenblik zijn de funderingswerken voor de nieuwe Bogaerdbrug aan de gang. “Deze werken zullen normaliter – zonder tegenslag door onvoorziene technische problemen of weersinvloeden – in april afgerond kunnen worden”, laat de stad weten.

Na de funderingswerken zullen aan de kant van de Franz Courtensstraat de rioolleidingen “bijkomend gesteund worden door het aanvoeren van een grondmassa aan de Denderzijde”. Dit houdt in dat “het normaliter mogelijk moeten zijn om in mei autoverkeer terug toe te laten de verbinding te nemen van Franz Courtensstraat naar de Veerstraat. Voor alle duidelijkheid enkel autoverkeer, geen vrachtverkeer. Dit zal door het plaatsen van verkeersgeleidingsinfrastructuur afgedwongen worden op het terrein. Van zodra er meer duidelijkheid is omtrent de concrete timing zal dit ook gecommuniceerd worden via een update.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie