Search

Stadsbestuur huurt bijkomende ruimte voor technische dienst

Dendermonde – Schepen Leen Dierick meldt dat de stad “een extra bedrijfsgebouw” in de Wissenstraat huurt van intercommunale DDS “om de technische dienst meer ruimte te geven”.

“Er zijn wel nog enkele verbouwingen nodig. Het bedrijfsgebouw inrichten en een bijkomende loods van zo’n 840 vierkante meter plaatsen, zal ongeveer 2.000 euro kosten. Als de verbouwingen achter de rug zijn, beschikt de technische dienst over een industriële garage met drie toegangen, kantoren en een magazijn voor klein materiaal, opslagruimte van 2.500 vierkante meter en stockageruimte voor voertuigen”, aldus Leen Dierick.

“In de opslagruimte zal ook het Ros Beiaardcomité over atelierruimte kunnen beschikken om praalwagens te maken voor de ommegang. De werken zouden in augustus starten en tegen het voorjaar van 2014 afgerond zijn. Dan kan de technische dienst naar de Wissenstraat verhuizen. In de Moerstraat komt dan plaats vrij voor carnavalsverenigingen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie