Zoek

De Biekorf viert vijfde verjaardag

Lebbeke – Cultuurcentrum De Biekorf viert feest. “In maart 2008 ging het openingsweekend door van het centrum. Vijf jaar later staan we een stuk verder en dat willen we vieren”, laat Yoko Van Praet van De Biekorf weten.

Zaterdag 16 maart wordt Café Flamand met Peter Van De Veire, Miguel Wiels en drie special guests geprogrammeerd. De ode aan 50 jaar Nederlandstalige hits in Vlaanderen werkt! Cara Van der Auwera is op zondag 17 maart te gast in De Biekorf. De zangeres/actrice Brengt eindelijk nog eens muziek voor de klein mannen. Geen vluchtige kinderpop maar authentieke, traditionele liedjes voor kindjes.

In de ‘binnenstraat van het cultureel centrum vindt vanaf 15 maart ook een tentoonstelling plaats. Yoko Van Praet: “Deze tentoonstelling zal een overzicht geven van de activiteiten die de voorbije vijf jaar plaatsvonden in het cultuurcentrum. De tentoonstelling loopt van 15 maart tot 15 april”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie