Zoek

VC Oudegem gaat voluit voor winst tijdens de bekerfinale

Oudegem – Volleybalclub Oudegem (VCO) speelt nu zondag om 13 uur in de Lotto Arena in Antwerpen zijn eerste finale van de Beker Van België tegen Astrix Kieldrecht.

“Wij vertrekken zonder al teveel druk”, zegt woordvoerder Wouter Rogiers. “Dat we de finale bereiken is al een buitengewone prestatie op zich. Niemand had dit ooit durven dromen.”

Rogiers: “We hopen het Asterix tijdens de finale knap lastig te maken en als het even kan, gaat het voluit voor de winst. Trainer Sacha Koulberg probeert de druk ook zo ver mogelijk weg te houden. Deze week werd nog getraind in gekke carnavalsoutfit en zaterdagochtend vertrekt het team in afzondering, ook een unicum, dat zelfs voor de Europese Thuiswedstrijd nog niet werd gedaan”.

Ruim 600 supporters reizen zondag af naar de Lotto Arena in Antwerpen. “Er werden heel wat bussen ingelegd richting Lotto Arena en tijdens de wedstrijd zullen ze zich zeker laten horen. Achteraf, winst of geen winst, zal er een stevig feestje worden gebouwd in de sporthal van Oudegem en zullen de speelsters in de bloemetjes worden gezet”, aldus Wouter Rogiers.

Volleybalclub Oudegem eindigde in de gewone competitie op de tweede plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie