Comedy Night op 15 maart

Sint-Gillis – Op 15 maart organiseert jeugdhuis Zenith alweer een Comedy Night, deze keer met Bart Cannaerts, Johnny Trash en Joris Velleman.

De kans is groot dat je ooit al gelachen hebt met een grap van Bart Cannaerts. Op televisie als gast in ‘Mag Ik U Kussen’, ‘De Pappenheimers’ of ‘De Slimste Mens.’ Of als één van de bedenkers van ‘Benidorm Bastards’ of ‘Wat Als?’.

Sinds zijn eerste soloprogramma ‘Ik Tel Tot Tien’ wordt deze jongen uit Sint-Katelijne-Waver bij de top van de Vlaamse cabaret- en comedywereld gerekend. In 2006 won Bart de Culture Comedy Award in Nederland. De voorronde van deze wedstrijd was zijn eerste comedyoptreden ooit.

Een jaar later won hij Humo’s Comedy Cup en in 2010 stond hij in de finale van het prestigieuze Leids Cabaretfestival (NL). in 2012 kwam hij vooral in het nieuws dankzij zijn deelname aan de Slimste Mens Ter Wereld, zijn nieuwe zaalshow ‘waar is Barry’ en zijn controversiële filmpje voor 11.11.11.

Johnny Trash neem je mee in zijn hilarische wereld waar foute vriendinnen hem tot drinken drijven in ‘Een Dag In Het Leven Van The Legendary Johnny Trash’. Enkel gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven ontleedt hij zijn eigen leven en gewoontes. Herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch
.
Joris Velleman is talent van eigen bodem en werkte vroeger zelf mee aan de Comedy Nights in Zenith.

Deuren: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Inkom: 6 euro (< 26 jaar en leden) en 8 euro (> 26 jaar)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord