Zoek

Wit-Gele Kruis geeft gratis informatie over diabetes

Dendermonde – Dat thuisverpleging zoveel meer is dan hygiënische zorgen, toont Wit-Gele Kruis Dendermonde tijdens de tweede Dag van de Zorg op zondag 17 maart. Alle geïnteresseerden zijn die dag welkom in de Kerkstraat 36. Met een gratis infosessie over diabetes en een gratis antwoord op vragen van bezoekers zet Wit-Gele Kruis haar verpleegkundige expertise in de kijker. Bovendien bestaat Wit-Gele Kruis 45 jaar in Dendermonde.

Dendermonde als uitvalsbasis

Sinds de oprichting van Wit-Gele Kruis, 75 jaar geleden, breidde de werking alsmaar uit. De continue groei in aantal patiënten zorgde ervoor dat Wit-Gele Kruis 45 jaar geleden een nieuwe lokale afdeling kon starten in Dendermonde, om zo alle inwoners uit Dendermonde, Appels, Grembergen, Mespelare, Oudegem en Schoonaarde beter van dienst te kunnen zijn.

Hoofdverpleegkundige Els Mattheys: “Steeds meer patiënten en hun artsen vonden de afgelopen jaren hun weg naar Wit-Gele Kruis in Dendermonde. Wij krijgen zorgaanvragen voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen als voor senioren. Patiënten uit Lebbeke, Wieze, Denderbelle, Baasrode, Sint-Gillis, Buggenhout, Opdorp en Opstal worden verzorgd door de Wit-Gele Kruis afdeling in Lebbeke.”

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen is de grootste organisatie voor thuisverpleging in Vlaanderen en verzorgt dagelijks meer dan 17.000 patiënten. Dat maakt Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, met maatschappelijke zetel in Gent, de derde grootste werkgever in regio Gent.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie