Duitse ambassadeur op bezoek in Dendermonde

Dendermonde – Vrijdag 1 maart brengt de Duitse ambassadeur Eckart Cuntz, samen met een delegatie, een officieel bezoek aan de stad Dendermonde. Het bezoek start aan om 10.30 uur met een korte bloemenhulde aan het heldenmonument op het Heldenplein. Om 10:45 uur ontvangt de burgemeester de ambassadeur en zijn delegatie in het stadhuis en wordt hen een dagprogramma aangeboden met rondetafelgesprekken en een kennismaking met de stad. Rond 12.25 uur wordt een publieksmoment georganiseerd op de Grote Markt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord