Search

Duitse ambassadeur op bezoek in Dendermonde

Dendermonde – Vrijdag 1 maart brengt de Duitse ambassadeur Eckart Cuntz, samen met een delegatie, een officieel bezoek aan de stad Dendermonde. Het bezoek start aan om 10.30 uur met een korte bloemenhulde aan het heldenmonument op het Heldenplein. Om 10:45 uur ontvangt de burgemeester de ambassadeur en zijn delegatie in het stadhuis en wordt hen een dagprogramma aangeboden met rondetafelgesprekken en een kennismaking met de stad. Rond 12.25 uur wordt een publieksmoment georganiseerd op de Grote Markt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie