Marijn Devalck zingt Nederlandstalige klassiekers

Marijn Devalck in Dendermonde

Dendermonde – Zaterdag 9 maart om 20 uur is Marijn Devalck te gast op de kleinkunstavond van KWB Groot-Dendermonde in zaal Gildenhuis in de Otterstraat. Marijn Devalck is dan wel erg bekend als acteur, maar hij is in de eerste plaats een zanger. Al meer dan veertig jaar, zelfs met een diploma van het Brusselse Conservatorium op zak.

Hij startte als tienerpopidool Marino Falco en groeide later uit tot een gevierd musicalartiest in Vlaanderen, Nederland tot in Duitsland. De acteur die zingt, de zanger die acteert…

Samen met de favoriete schatten uit het erfgoed van Vlaanderen en Nederland brengt hij een selectie uit zijn eigen werk op de planken. Wilt u Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Rob De Nijs, Kris De Bruyne, Bobbejaan Schoepen, Philippe Robbrecht, Will Tura en vele anderen horen ? Marijn Devalck en zijn begeleidingsband brengen ze allemaal in één klap tot leven. Samen met het publiek maken ze er voor alle generaties een volks zang- en meezingfeest van.

Meer informatie: 052 22 35 08.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord