Search

Fietspaden Mechelsesteenweg worden vernieuwd

Dendermonde – Goed nieuws voor de fietsers die gebruikmaken van de Mechelsesteenweg. De fietspaden langs beide kanten van de Mechelsesteenweg worden vanaf 4 maart vernieuwd. “Naar aanleiding van deze werken wordt sterke hinder verwacht. Alle weggebruikers wordt gevraagd om gedurende de werken extra voorzichtig te zijn en zich aan de snelheidsbeperking te houden”, aldus Elke Merckx, adjunct communicatieambtenaar van de stad.


De klinkers van het bestaande fietspad worden langs beide kanten van de rijweg uitgebroken en vervangen door asfalt. De werken start op 4 maart en zullen 3 weken duren.

De fietsers worden afgeleid op het naastgelegen rijvak en rijden tussen een afgebakende zone. Het verkeer kan ter hoogte van de werfzone slechts 1 rijstrook gebruiken. Op de parkeerstroken wordt parkeerverbod ingevoerd. De toegelaten maximumsnelheid aan en binnen de werfzone bedraagt 30 km/u. Om de hinder te beperken wordt de werkzone onderverdeeld in 3 fasen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Mochten de buurtbewoners eens voorafgaand verwittigd worden van de geplande werken. zelf wonende met ons gezin in de killeweg en volgens de aannemer zal er even geen doorgang mogelijk zijn tot desbetrefende straat, volgens ingewonnen gegevens van de gemeente is er geen sprake van geen doorgang? Berichtgeving en duidelijkheid zou leuk en toepasselijk zijn. Mvg Kristof Meskens

Geef een reactie