Donkey Shot brengt nieuw album uit

Dendermonde – Op vrijdag 5 april brengt The Donkey Shot een nieuw album uit. De release vindt plaats in de Zep aan de Leopold-II-laan en wordt een uniek evenement. De zeer eigen stijl van de band zorgt op zich al voor sfeer, maar die avond zal het visuele spektakel het geheel op een hoger niveau tillen.

Ook het voorprogramma Joachim Wannyn is de moeite waard. Deze muzikant is actief in België en Frankrijk en bracht recent een album uit met de Gentse country-folkband Strograss. Met niets dan stem ondersteund door fijn gitaar- en banjowerk is dit luistermuziek voor fijnproevers. De inkom op 5 april is volledig gratis. De deuren openen om 20 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord