Zoek

Laatstejaarsstudenten organiseerden uniek evenement als eindwerk

Dendermonde – De eerste lichting Meertalige management assistants van CVO Leerstad organiseerde voor hun eindwerk samen met JCI Dendermonde het “geestesverruimend evenement Move Your Mind”.

De graduaatsopleidingen kaderen binnen het hoger beroepsonderwijs dat CVO Leerstad al vele jaren organiseert in Dendermonde. Het graduaat Meertalig secretariaat werd in 2009 toegevoegd aan het aanbod en dat betekent dat de eerste lichting management assistants dit jaar in juni afstudeert.

Voor de eindmodule Projectwerk werkten de studenten Meertalig secretariaat samen met JCI aan een ambitieus evenement. Onder de titel Move your mind! konden liefhebbers op zaterdag 16 maart een hele namiddag kiezen uit een waaier van workshops. De keuzemogelijkheden gingen van beleving van klassieke muziek, over filmpjes met Moviemaker tot mindmapping en lichaamstaal. Uiteraard ontbraken na afloop hapjes en drankjes niet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie