Zoek

Cedric De Bruyckere blijft voorzitter N-VA Dendermonde

Dendermonde – N-VA Dendermonde koos – net zoals de andere partijafdelingen – een nieuw bestuur. Cedric De Bruyckere (35), die in mei vorig jaar de voorzittersfakkel overnam, werd herverkozen als voorzitter. Mario Rottiers (34) is de nieuwe ondervoorzitter. Verder werd Klaartje van Havermaet (28) verkozen tot secretaris en Rudy Vermeulen (52) aangeduid als penningmeester. Het nieuwe N-VA-bestuur bestaat uit 25 leden, 13 door de leden verkozen bestuursleden en 12 mandatarissen.

Cedric De Bruyckere: “De voorbije gemeenteraadsverkiezingen waren voor N-VA Dendermonde een groot succes. Van de kleinste partij schopten we het tot de tweede grootste. Dit aangegroeide bestuur bewijst opnieuw dat N-VA in Dendermonde in de lift zit. De volgende grote uitdaging worden de parlementaire verkiezingen in 2014. Daarnaast wordt het de taak van dit nieuw bestuur om onze partij nog sterker uit te bouwen, met voeling en expertise in de diverse domeinen en dit met het oog op een beter Dendermonde voor iedereen in de deelgemeenten en het centrum.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie