Search

Jongeren maken eigen theatervoorstelling

Dendermonde – Een groep jongeren met een passie voor muziek, dans en drama bundelden hun krachten om samen de musical ‘De Gouden Stemvork’ te creëren. Ze deden daarbij alles zelf: het script, de liedjes, het decor, de kostuums enzovoort.

Het verhaal gaat over een koning die enorm houdt van muziek. Elke avond is er een optreden of feest in zijn paleis, maar tot zijn grote ergernis is zijn jongste dochter helemaal geen muziektalent. De koning stuurt daarom zijn minister van langlopende zaken door het land om een geschikte muziekleraar te vinden. Geen gemakkelijke zoektocht, en daarom stelt hij boerenjongen Hans aan hem te helpen. Hans reist door het land en vangt het verhaal op over de gouden stemvork. Dit magisch instrument zou de prinses kunnen laten zingen.

Maar om de gouden stemvork te bemachtigen moet hij door het woud van Istalion reizen, waar hij de meest vreemde wezens zal ontmoeten.

De voorstelling ‘De Gouden Stemvork’ vindt plaats op zondag 14 april om 15 uur in cultuurcentrum Belgica, Kerkstraat 22.

Update! De namiddagvoorstelling is uitverkocht, maar geen nood. Je kan de musical nog op vrijdagavond 12 april om 20 uur bijwonen. Snel zijn is de boodschap. Klik hier voor meer informatie en reservering.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie