Gezelligste kroegentocht van Vlaanderen viert jubileum

Deadly Serious is één van de muzikale gasten op de Appelse Kroegentocht.

Appels – Het grote succes van vorig jaar inspireerde de initiatiefnemers van de Appelse Kroegentocht om er nog een jaar bij te doen. Zaterdag 13 april wordt bovendien een jubileum gevierd, want de kroegentocht is aan zijn vijfde editie toe! 5 café-uitbaters hebben samen met enkele vrijwilligers de handen in elkaar geslagen om alweer een swingende avond te organiseren.

Liefst 6 bands zullen verspreid over 5 locaties de vele muziekliefhebbers entertainen. Op het programma staan Deadly Serious (Half Af), Twisted Cable (De Rust), Azaro (De Rust), Get Some (Appels Korfbal), Walking The Dog (Sparta) en Reverend Molly (Kantekleer). De avond start om 19.30 uur.

Bijna alle kroegen liggen op wandelafstand van elkaar. Maar om het de bezoekers aangenamer te maken, wordt een gratis busdienst georganiseerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord