Stadsbestuur krijgt elektrische auto in bruikleen

Dendermonde – Nu vrijdag ontvangt de stad van distributiebedrijf Eandis een elektrische auto, een Chevrolet Volt. Het stadsbestuur krijgt het voertuig in het kader van het EVA-project gedurende drie maanden ter beschikking.

“Het doel van deze uitleenperiode is tweeërlei. Enerzijds wil het EVA-project steden en gemeenten laten kennismaken met elektrisch rijden. Anderzijds vormen deze uitleenbeurten onderdeel van een onderzoek naar het rij- en verbruiksgedrag, dat permanent wordt geregistreerd”, aldus de stad in een mededeling vandaag.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord