Stadsbestuur krijgt elektrische auto in bruikleen

Dendermonde – Nu vrijdag ontvangt de stad van distributiebedrijf Eandis een elektrische auto, een Chevrolet Volt. Het stadsbestuur krijgt het voertuig in het kader van het EVA-project gedurende drie maanden ter beschikking.

“Het doel van deze uitleenperiode is tweeërlei. Enerzijds wil het EVA-project steden en gemeenten laten kennismaken met elektrisch rijden. Anderzijds vormen deze uitleenbeurten onderdeel van een onderzoek naar het rij- en verbruiksgedrag, dat permanent wordt geregistreerd”, aldus de stad in een mededeling vandaag.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord