Waar in Dendermonde kan je een ‘uitgestelde koffie’ bestellen?

Dendermonde – In Nederland is het al razend populair en nu begint het initiatief ook in Vlaanderen door te sijpelen. “Het principe van ‘uitgestelde koffie’ is eenvoudig. Je bestelt naar goede gewoonte in je favoriete bistro, café of koffiebar je eigen koffie, en doet daar naar eigen vermogen één of meer koffies ‘uitgesteld’ bij. Die uitgestelde koffies kan een mindervermogende dan later ophalen”, verduidelijkt de Vlaamse Facebookpagina. De bestelling hoeft zich uiteraard niet alleen tot koffie te beperken. Je kan bijvoorbeeld ook uitgestelde maaltijden bestellen. Het idee komt volgens Wikipedia uit Italië.

In welke Dendermondse horecazaken kan je een ‘uitgestelde koffie’ bestellen? Laat het in de comments weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord