Search

Waar in Dendermonde kan je een ‘uitgestelde koffie’ bestellen?

Dendermonde – In Nederland is het al razend populair en nu begint het initiatief ook in Vlaanderen door te sijpelen. “Het principe van ‘uitgestelde koffie’ is eenvoudig. Je bestelt naar goede gewoonte in je favoriete bistro, café of koffiebar je eigen koffie, en doet daar naar eigen vermogen één of meer koffies ‘uitgesteld’ bij. Die uitgestelde koffies kan een mindervermogende dan later ophalen”, verduidelijkt de Vlaamse Facebookpagina. De bestelling hoeft zich uiteraard niet alleen tot koffie te beperken. Je kan bijvoorbeeld ook uitgestelde maaltijden bestellen. Het idee komt volgens Wikipedia uit Italië.

In welke Dendermondse horecazaken kan je een ‘uitgestelde koffie’ bestellen? Laat het in de comments weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie