Zoek

Kalleke Stept eindigt seizoen met show voor ‘grote kinderen’

Kalleke Step sluit seizoen af

Dendermonde – Theater Kalleke Step sluit zijn 28ste speelseizoen af met een voorstelling “voor de grote kinderen”. Villa Joost, live vanuit het Kalleke Step Theater in Grembergen, brengt bekende en minder bekende maar toch steeds enorm boeiende praatgasten en verrassende muzikale acts. Spraakmakende, indringende en onthullende reportages over het reilen en zeilen in Dendermonde anno 2012. Dendermonde in het lang en in het breed maar af en toe ook op zijn smalst. Tevens staan Malegijs en zijn Palmboomgenoten in voor een nieuwe , spannende fictiereeks.

Deze derde aflevering van de Coconutreeks mag als Dendermondenaar voor geen geld ter wereld missen! Bestel snel je tickets, want het aantal plaatsen is beperkt. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 20, zondag 21 en zaterdag 27 april om 20 uur en op zondag 28 april om 15 uur. Een ticket kost 8 euro. Reserveren kan in het Theatercafé of via 0473 86 21 08.

Meer info: www.kallekestep.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie