Toneelkring Verbroedering brengt relatiekomedie Slippers

Toneelkring Verbroedering

Grembergen – Vanavond gaat toneelkring Verbroedering met de relatiekomedie ‘Slippers’ van Alan Ayckbourn in première. Op het podium komen Ian Van Overloop, Karo Vanparrijs, Edward Van der Kelen en Larissa Michiels. Wouter De Caluwe regisseert.

Greg en Ginny zijn al de volle drie weken een koppel. Op een doordeweekse zaterdagavond worden ze wakker na een zwaar nachtje. Het leven kan zo heerlijk avontuurlijk zijn. Maar wat als je de pantoffels die onder het bed staan nog nooit eerder gezien hebt?

Filip en Barbara genieten samen van hun zondagochtend met een lekker ontbijt op het terras. Het leven kan zo heerlijk ontspannend zijn. Maar wat als je vrouw de verkeerde confituur gekocht heeft? Dit is op zijn minst verwarrend. Zowel voor de personages als voor het publiek.

De voorstellingen vinden plaats op 13, 19, 20, 26 en 27 april in zaal Uilenspiegel, Dr. Haekstraat 1 te Grembergen. Een ticket kost 8 euro. Meer info: 052 21 88 77 of vlaamsekring.grembergen@gmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord