Janez Detd Circo pakt uit met eerste volwaardige single

Grembergen – Janez Detd Circo, het project met zanger/frontman Nikolas Van der Veken, brengt vandaag bij het Amerikaanse I Scream Records de single ‘Plus Souvent’ uit. In de videoclip bij het nummer speelt Lizi D’hondt, die voor ons land in de Special Olympics aantreedt, de hoofdrol.

Voor de videoclip van ‘Plus Souvent’ ging regisseur Hannes Bruyneel aan de slag in de Gentse Sint-Baafsabdij met de nodige figuranten, enkele dieren en in de hoofdrol Lizi D’Hondt, een danseres met het Syndroom van Down.

Lizi is een jonge vrouw met een beperking die dol is op dansen en dieren. Voor de videoclip bedacht ze haar eigen choreografie op de muziek van Janez Detd Circo. Ze vond haar weg naar het podium via Platform-K, een sociaalartistieke organisatie uit Gent die dansontwikkeling en creatie van mensen met een beperking centraal stelt.

Voor Janez Detd Circo is ‘Plus Souvent’ de eerste volwaardige single in een productie van Jean Marie Aerts. Nikolas, de frontman van het vroegere Janez Detd, laat zich tegenwoordig omringen door een tiental muzikanten. Zijn orquesta bestaat naast ouwe Janez Detd getrouwen Bram, Wim en Joeri, o.a. uit een driekoppige blazerssectie, extra percussie, toetsen en uiteraard massa’s gitaren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord