Zoek

Zorgstrategisch plan wordt op vraag van N-VA herbekeken

Baasrode – N-VA Dendermonde is tevreden dat OCMW- voorzitter en schepen van sociale zaken Patrick Meulebroeck het zorgstrategisch plan opnieuw wil bekijken met de kans dat het rusthuis in Baasrode behouden blijft.

“Al jarenlang ijveren we voor het behoud van het rusthuis in Baasrode. Binnen het kader van het zorgstrategisch plan dat tot nog toe voorlag was daar nauwelijks enige mogelijkheid voor. Nu zijn er blijkbaar nieuwe perspectieven”, aldus Walter Deygers, fractieleider voor N-VA in de gemeenteraad.

N-VA Dendermonde laat weten bereid te zijn om volop mee te werken aan een nieuw zorgstrategisch plan. “Veeleer dan zich bezig te houden met politiek gehakketak wil N-VA Dendermonde vanuit de oppositie constructief meewerken aan de realisatie van een plan waar de bevolking van Dendermonde bij gebaat is”.

Paul Van Marcke: “Het gaat in deze fase over vrij bindende engagementen, maar de uiteindelijke beslissingen zullen pas binnen een paar maanden genomen worden. Alles moet rond zijn voor de zomer van volgend jaar.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie