Search

Asfaltwerken in diverse straten

Dendermonde – In de loop van de volgende twee weken zullen wegenwerken worden uitgevoerd in de Oude Baan (24, 25 en 26 april), Moleneinde en Berkestraat (25, 26 en 29 april), Acacialaan (26, 29 en 30 april) en Scheepswerfstraat (29 en 30 april en 2 mei).

“Door recente wegenwerken en daarbij horende omleidingen, werden sommige straten vaker gebruikt dan gewoonlijk, waardoor ze in een slechte toestand verkeren. Ook de zware winterprikken brachten beschadigingen teweeg. Het stadbestuur zal deze wegen herstellen door vernieuwing van de asfaltverharding”, aldus de stad.

“Tijdens de uitvoering van al deze werken kunnen de woningen en garages in de werfzone tijdelijk onbereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer. Plaatselijke bewoners worden min. 48 uur vooraf verwittigd door de aannemer wanneer de werken in de straat aanvangen.”

“Voor de werkzaamheden in de Oude baan wordt de Frans De Hovrestraat tijdelijk tweerichtingsverkeer met in- en uitrit via de Oudegemse baan. In de Varenbergstraat wordt parkeerverbod voorzien over de eerste 50 meter vanaf de Oudegemse baan.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie