Jeugdhuis Zenith blijft financieel sterk staan

Sint-Gillis – Zoals elk jaar vond onlangs de algemene vergadering van Jeugdhuis Zenith in Sint-Gillis plaats. Hierop werd de jaarrekening, begroting en andere financiële zaken besproken.

“Na een moeilijke periode door het ontslag van de beroepskracht enkele jaren terug had de raad van bestuur de opdracht het jeugdhuis financieel gezond te houden, wat nu volledig gelukt blijkt te zijn”, aldus Olivier De Rauw namens het jeugdhuis.

“Enkele grote renovatie en herstellingswerken zullen er echter voor zorgen dat ook dit jaar de beheerraad zich goed zal moeten houden aan de begroting die opgesteld is voor 2013. We willen graag zijn dank uitdrukken aan de trouwe mensen die er week na week
langskomen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord